Till eftermiddags fikat serverades det en hemmagjord tårta som personalen hade bakat.
Under ett lock med marsipan som hade dekorerats med löv och rosor fanns det en god tårta med fyllning av citronkräm och banan.
Mycket god och uppskattad av alla som fick smaka den.
En så god och fin tårta var ju tvungen att ha ett namn sa en av herrarna som helt sonika döpte den efter personalen som hade bakat den.
Så den fick namnet Elisabethtårtan.
//Veronica, Anna och Elisabeth, Ölmbrogården.
2 kommentarer:
Vilken fin påsktårta och vad trevligt att få en tårta uppkallad efter sitt namn!Egentligen är tårtan ett konstverk i sig ,med de fina löven och rosen.
Ja man blir väldigt glad när någon uppskattar det man gjort så mycket att dom vill döpa en tårta efter en. Jag är nöjd över att kunna få sätta en guldkant på någons tillvaro med så enkla medel som en tårta.
//Elisabeth, Ölmbrogården
Skicka en kommentar