På eftermiddagen på Pingstafton på Heden Ölmbrogården satte förberedelserna för att laga kvällsmat.
Kvällsmaten från köket var avbeställd! Idag skulle vi laga vår egen kvällsmat, Lailas Supérulle!
En del av våra boende var med i köket och tittade på då vi lagade mat.
Mycket prat & skratt blir det då man lagar mat, en härlig stund i köket tillsammans.
Här är det färdiga resultatet: Lailas Supérulle
Den avnjöts, även denna måltid, ute på vår uteplats, alla tillsammans, all personal och boende. Alla tyckte det var jättegott och åt som de aldrig ätit förr! Denna rätt får vi göra om igen!
En härlig Pingstaftonkväll på Heden Ölmbrogården.
//Marianne, Johan, Cicci, Therese & Gudrun Ölmbrogården.
2 kommentarer:
Skicka gärna receptet.
Hej
Har nu lagt in receptet på bloggen. Hoppas det kommer att smaka.
//Therese och Elisabeth Heden Ölmbrogården
Skicka en kommentar