I onsdags förra veckan var det Anhörigträff på Heden Ölmbrogården.
Före middagen var Marita Eklöf från kvalitéts och utvecklingsenheten hos oss och pratade med våra anhöriga om hur man ska bemöta en person med demens.
I vanlig tradition bjöds våra anhöriga, boende och kontaktpersoner på en tre rättersmiddag som avnjöts tillsammans i Ölmbrogårdens stora matsal.
Till förrätt serverades en Gräddfilspannacotta med dill och gräslök, räkor och röd caviar.
Till varmrätt hade vi ugnsbakad lax med kantarell och purjolökssås, potatis och grönsallad.
Till efterrätt var det Kladdkaka med chokladsmörkräm och röd vinbärsgrädde.
Kantarellerna har vår personal plockat i skogen här vid Ölmbrogården och så har vi rensat svampen tillsammans med våra boende. De röda vinbären som var i vinbärsgrädden till efterrätten växer i vår trädgård och de plockade vi och rensade i somras tillsammans med våra boende.
Det var en mycket trevlig tillställning! Tack till er alla som gjorde denna kväll så trevlig och hjärtligt välkomna nästa år igen!
Här kommer lite bilder från vår anhörigträff:
//All personal på Heden/ Therese Heden Ölmbrogården.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar