Ibland kan man bli lite trött på vad man äter till frukost. Så då skulle man vilja smaka något annat.
Visst är fil och flingor gott... och så är havregrynsgröten men...
Det kom in en förfrågan på müsli och kan vi så försöker vi uppfylla allas önskemål.
Det finns en hel uppsjö av müsli att köpa men det blir nog ändå godare om man gör den själv. Så på lördagsförmiddagen sattes det igång att göras en plåt med müsli med en massa gott i...
Då just den här müslin är kryddad med både kanel och kardemumma luktade det som det var bullar på gång. Doften spred sig över hela avdelningen. Den här gången får vi nöja sig med müslin men vi får nog ta och baka de där bullarna någon dag också...
Hur müslin smakade??
Det får vi veta på söndagsmorgonen då det blir dags att provsmaka.
// Elisabeth och Therese Heden, Ölmbrogården
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar