Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

måndag 1 februari 2016

Helgmys!

Helgen som varit har bjudit på ganska skönt väder, mycket blåst på lördagen men mer stilla på söndagen! Promenader både inomhus och utomhus. Bakning stod på programmet på lördagseftermiddagen, semlecupcakes!
Sen åt vi massa marknadsgodis såklart eftersom vi har haft Hindersmässa i Örebro i veckan, det är ju tradition med marknadsgodis då, den stod högt i kurs, det måste man ha tycker tanterna!

På Nyponrosen har vi haft vår volontär Siv hos oss hela söndags förmiddagen till allas lycka. Promenad, samtal och tidningsläsning hann hon med! Image and video hosting by TinyPic
Tidningsläsning
Image and video hosting by TinyPic
Cup cake med mandelmassa och grädde.
Image and video hosting by TinyPic
Eftermiddagsfika med hambakt, mums...
Image and video hosting by TinyPic
Marknadsgodis, färskt mjukt och så gott!

//Marie-helén och Gunilla Vintrosahemmet

Inga kommentarer: