Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

torsdag 20 juni 2013

midsommarfirande...

...har vi haft i dagarna två!
Igår blev det färsk potatis, matjesill, gräddfil, löksill, gräslök, hembakt bröd, ostar...färska jorgubbar och gräddglass!
Vi plockade vackra blommor, dukade långbord, njöt av god mat och varandras sällskap!
//Marie-Helén, Gunilla, Solgun, Anna, Inga-lill, Elisabeth Nyponrosen


Image and video hosting by TinyPic

Idag har väntjänsten, måndagsklubben, feriepraktikanterna och vår vaktmästare lagt ner hjärta och engagemang för oss på "hemmet".
 De har dukat vackert, ordnat musik, gjort jordgubbstårtor, plockat mängder med blommor, fixat björkar, klätt midsommarstång och sjungit och firat midsommar med oss!
Vi har sjungit "Man ska leva för varandra", Den blomstertid nu kommer,m.m. En lyckad eftermiddag som vi tackar ALLA inblandade för! Tusen tack!
//Personalen på Vintrosahemmet

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Inga kommentarer: