Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

fredag 27 september 2013

Årets undersköterska!

Vi på Ölmbrogården är väldigt stolta över att berätta att Therese Nilsson på Heden blev en av de sex utvalda i landet som vunnit utmärkelsen "Årets undersköterska/vårdbiträde". Nu har Klockargårdsfonden lagt ut bilder från Klockargårdsfondens konferens som var i Borgholm i Augusti där man delade ut pris till "årets undersköterskor". Titta gärna in på Klockargårdsfondens hemsida! Kopiera in länken i din webläsare: http://www.klockargardsfonden.se/ //Emelie Rådström Sipinen Heden Ölmbrogården.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt! Det är hon väl värd! ölmbrogården måste vara stolt över sin fina personal!

Gunilla Arneström sa...

Grattis ! Att få uppskattning på detta sätt värmer ju alltid i själen´. Du och alla dina kollegor gör ett jättebra arbete upplever jag i genom denna blogg. Jag vet egentligen för min kusins faster har bott hos er för några år sedan och kommer ihåg hur hon berättade om allt

Ölmbrovintrosa sa...

Hjärtligt Tack Gunilla!
Klart att uppskattning värmer i själen!
Vi alla medarbetare på Ölmbrogården arbetar med att våra boende ska ha ett meningsfullt liv!
Detta pris delar jag med alla mina arbetskamrater för de är precis lika delaktiga i priset som jag!
Vi är väldigt stolta över priset.. men det finns något som toppar allt annat och det är... att det finns inget finare och vackrare än att höra att en boende är nöjd efter tex en utflykt man varit på, och denne uttrycker:
-Vad roligt vi hade, vad bra det var...Då...då värmer det verkligen i hjärtat och man känner att man gjort något riktigt bra!
Vad roligt att du haft en släkting bott hos oss!
Åter igen tack!
Med vänlig hälsning Therese Heden Ölmbrogården.