Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

fredag 25 juli 2014

Grillkväll på Heden

Igårkväll hade vi grillkväll på Heden i det underbara vackra vädret vi fått!
För i söndags vid kvällsmaten pratade vi om vad vi åt i korvkiosken, då man handlade där förr..
Vad man tyckte om var naturligtvis olika, för smaken är som baken, men efter en stund, hade vi fått ihop en liten önskelista till vår grillkväll...
Korv med bröd och mos med räksallad, gurkmajonäs och hamburgare med bröd med ketchup och senap och att dricka Pucko, Coca cola och Fanta. Vi gjorde en inköpsrunda och så grillade vi på vår nya grill!
Vi satt ute på uteplatsen och njöt av maten och pratade.
Efter maten provade vi att grilla lite marschmallows, det var en nyhet för de flesta av våra boende! Om det var gott med grillade marschmallows... nja det var det olika åsikter om...
Vi hade iallafall en härlig kväll tillsammans och många av oss satt ute länge och njöt i sommarkvällen!


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

//Anders, Tex, Therese, Maria, Lena Heden Ölmbrogården.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det där med marshmallows ska jag testa när vi grillar... Ni har så mkt bra ideer och det är med glädje jag följer ert fina arbete!
Lena M/Pensionat Kinesen