Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

måndag 25 april 2016

Trevlig helg...

...med god mat så klart!
Men faktiskt får vi väldigt bra mat, alltid! Vi har Almby köket i Örebro som lagar vår mat, visst kan vi ha åsikter om maträtter men det ska ju passa många, så det är att ge och ta och det skadar inte att prova nya rätter ibland!

I helgen fick vi hokifilé på lördagen som vi serverade med mos/potatis, dillsås och sallad på färska grönsaker och hårt bröd och dryck, mycket uppskattat.

Image and video hosting by TinyPic
Oops, glömde hälla på sås innan bilden togs!

  En av damerna drömde om paj, så av päronen som var till dessert gjorde vi en smulpaj, så simsalabim var den drömmen i uppfyllelse!

Image and video hosting by TinyPic

Annars har det kretsat mycket runt vädret som verkligen varit omväxlande med sol och snö, april, april, nu vill vi ha sköna maj!

//Marie-Helén och Gunilla Vintrosahemmet

Inga kommentarer: