Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

lördag 18 februari 2012

En vanlig lördag...

Ibland behöver man lite uppmuntran när det är vinter och kallt ute och snön faller även om det inte är någon speciell dag, utan bara en vanlig lördag.
Vad passar bättre än lite god tårta till eftermiddagskaffet för att göra dagen lite roligare.
Gott var det tyckte alla damer och herrar.
//Elisabeth, Ölmbrogården

2 kommentarer:

Gunilla Arneström sa...

Vilken fin tårta ! Enkel och dekorativ.Tips från mig: Tantkalenderns Almanacka för år 2012 har tårttema varje månad.Denna kalender har funnits i många år och är ytterst lämplig att använda inom äldreomsorgen.Googla på det eller så kan jag skicka hemsidan om ni har intresse.Kostnanden är inte hög,då kalendern är mycket användbar tex. vid berättarcafé.

Ölmbrovintrosa sa...

Tack för din kommentar. Tantkalendern lät intressant. Vi får kolla upp det men återkommer gärna om vi inte hittar det vi söker.
//Elisabeth, Ölmbrogården