Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

måndag 10 december 2012

Idag är ingen vanlig dag...

...ingen vanlig måndag! Oftast är det full fart med praktiska saker på måndagen, första dagen efter en skön helg!
 Men idag har det varit Nobelmiddag med helstekt kotlett, klyftpotatis, örtsås, stekta morötter. Toscapäron med lättvispad grädde. Vi dukade med finporslin, höga glas och fina servetter. Till det drack vi "vardagsbubbel". Det smakade väldigt bra! En väldigt lyckad middag, TACK köket!

Sedan har de som var intresserade suttit en stund på eftermiddagen och tittat på Nobel på TV, man märker att intresse finns kvar. Speciellt för kungligheter, kläder och frisyrer...

Väntjänsten kom också idag på eftermiddagen och körde Bingo och som extra festligt bjöd de på smörgåstårta! Med andra ord en händelserik måndag, TREVLIGT har vi haft det, TACK väntjänsten!
//Marie-Helén Vintrosahemmet

Inga kommentarer: