Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

fredag 7 mars 2014

Nerikes Allehanda

Förra veckan i torsdags fick Ölmbrogården Heden besök av Nerikes Allehanda.
De ville prata med personalen om projektet förbättrade bemanningsprocesser och fråga om delade turer. När personalen pratat klart med reoprtern så följde reporter och fotograf med in på Heden för att ta lite bilder.
Det var dags för eftermiddagskaffe och två damer gav sitt samtycke till att bli fotograferade tillsammans med en personal.
Repotaget och bilderna kom in i lördagstidningen och när jag kom till Heden på lördags-eftermiddagen satt den damen som var med i tidningen vid köksbordet och tittade på sig själv i tidningen.
Flera var intresserade och tittade också i tidningen. Texten lästes gång på gång. Tidningen underhöll hela eftermiddagen och kvällen...


Image and video hosting by TinyPic

//Therese Heden Ölmbrogården.

Inga kommentarer: