Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

torsdag 9 oktober 2014

Mer bilder från veterandagen...

...ser ni här!
Roligt att så många kom också och hälsade på oss här på Vintrosahemmet, så vi fick visa hur vi har det! Det blev en del rundvandring för de som var intresserade och "gofika" som ni ser på bilden!


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
//Personalen på Vintrosahemmet

4 kommentarer:

Birgit sa...

Vilka fina bilder. Fin personal har de på Vintrosahemmet!
//Biggan

Ölmbrovintrosa sa...

Hej Biggan!
Tack för din kommentar!
Visst har vi fina tjejer på "hemmet"
mvh Marie-Helén Vintrosahemmet

Gunilla Arneström sa...

Härliga foton och vilka snygga bilar ,kläder osv. Nostalgi i minsta detalj. Så trevligt att läsa om de kreativa satsningarna

Ölmbrovintrosa sa...

Tack Gunilla!
Ja det finns sådan vilja och glädje att göra aktiviteter för våra boende, det ger ju så mycket tillbaka, det ger livsgnista till oss alla!
mvh Marie-Helén Ardeman Vintrosahemmet