Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

måndag 6 oktober 2014

Veterandagen...

...blev en mycket lyckad dag.

Mycket förberedelser av alla gjorde dagen till en explosion av härliga och roliga minnen av både kläder vi haft, saker vi använt oss av förr och som en del fortfarande använder, så roligt att se allas glada miner, pigga ögon som mindes tillbaka... åååh-utrop om igenkänning, långa berättelser om saker...och händelser!

Vi njöt och tittade runt på saker och bilar, drack kaffe och åt av allt gott som vi bakat!

Alla damer som ville fick komma till våra "dagen till ära" duktiga frisörer Sussie och Maggan som pysslade om och skämde bort oss en stund!

  Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

visst är dem tjusiga i sina rockar!


Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
ett litet urval av dagen och bilder...mer kommer!

//Personalen på Vintrosahemmet

Inga kommentarer: