Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

torsdag 26 november 2015

Vi är här...

...mitt i stora världen, där det händer så mycket och snurrar så fort! Det kan tyckas att härinne händer inte mycket...men det händer små och stora saker hela tiden...och det är livet som pågår, en ständig berg och dalbana. Vi försöker att ta tillvara på dagarna med att förgylla med allt från hembakt till kaffet som både gör att det doftar gott på hela huset och sedan gör fikastunden till något extra, promenader i snön, anhöriga som bakar saffransbröd och bjuder på...gudstjänst med mycket sång.
Vi har även förberett vår Nobelfest som gick av stapeln igår!
Vi har både fått årets första snö och blivit av med den...nu är det mest grått och regn som stänker på oss. Men inne är det ljust och varmt av vår omsorg av varandra!

  Image and video hosting by TinyPic
  Årets första snö!
  Image and video hosting by TinyPic
  Bakelse av hembakt rulltårta.

//Marie-Helén Vintrosahemmet

Inga kommentarer: