Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

onsdag 29 juni 2016

Nu är det sommar!

Sommaren är här nu det märks på flera sätt! Vi har feriepraktikanter här på jobbet, medborgarskolans sång och musikskola som kommer och sjunger för oss, det är kärt för oss, sånt som vi ser fram emot och uppskattar!
Solen lyser på oss och gör dagarna sköna och varma, fikastunder ute och promenader i behaglig värme, det är skönt...
så har vi ju även allsångsprogrammen som dragit igång, som vi tittar på med stor glädje, igår var det premiär på Allsång på skansen, så bra program, musik för alla smaker, där har vi något att se  fram emot under kommande veckor!
Grillning hör ju också till sommaren här i Sverige, något som är mysigt och trevligt att göra tillsammans, känna doften av grillning, småprata tillsammans under tiden det grillas...sedan äta det goda! Ikväll kommer Siv och Ylva med flera och grillar med våra boende, det ser vi fram emot!

//Marie-Helén Vintrosahemmet

Inga kommentarer: