Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

lördag 17 december 2011

Fullt upp!

Medans personalen var på Båsenberga & gjorde planer för verksamheten år 2012 så var det full fart på avd Heden på Ölmbrogården.
Våra Volontärer Inez & Kjell var på besök. Det var Sångstund med Lola i Stora matsalen. Våra boende hade tillsammans med våra underbart duktiga vikarier satt nejlikor i apelsiner som hängde så vackert lite överallt på avd. Apelsinerna luktade gott och var vackra!
Man hade även provat på leken "ett skepp kommer lastat". Denna lek har många lekt då de var små och kommer ihåg väldigt väl. Många var väldigt duktiga och uppfinningsrika vad det gäller att hitta på ord att lasta..."Ett skepp kommer lastat med...."
//Therese, Ölmbrogården.

Inga kommentarer: