Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

lördag 4 maj 2013

Första maj välkommen!

Äntligen vår får vi hoppas...vår lokala handelsträdgård slår upp portarna för växthuset, uteservering och massor av vackra blommor.
Vi bestämmer att vi ska göra en utflykt dit idag och dricka vårt eftermiddagskaffe där! Vi tar på oss mycket kläder, filtar runt ben och axlar, sen drar vi! Vi knagglar oss fram på grusvägen, det guppar och killar i magarna på tanterna i rullstolarna! Mycket att titta på ute, många vårflanörer som hejar glatt!
Vi njuter av alla fina blommor, glada människor, solen, dofterna, kaffet och kakorna.Och vet att nu väntar mer av det här sköna utelivet!
//Anna, Solgun, Gunilla och Marie-Helén Vintrosahemmet



Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Inga kommentarer: