Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

onsdag 22 maj 2013

Ölmbrogårdens kostprojekt

Äntligen...Igår såg vi äntligen på Heden Ölmbrogården att den långa processen av reklamationen av tallrikarna Swedish grace äntligen var över.
Vi skickade tillbaka tallrikarna för en tid sedan. På grund av att det gått så lång tid sedan köpet, fick vi ej pengarna tillbaka, utan vi fick välja andra varor för pengarna.
Eftersom Heden behöver en ny kaffe servis med många delar så många kan dricka kaffe tillsammans tex på en anhörigträff, valde vi att köpa en kaffe servis.
Kaffekoppar, fat, assietter och några muggar till kvällsfikat.
Trots problemet med tallrikarna, valde vi Swedish grace, vi hoppas på att det inte är lika stort slitage på koppar och muggar som tallrikar...
När paketet kom blev det som julafton i köket på Heden1 genast öppnades paketet och allt plockades upp, personal och boende hjälptes åt. Allt skulle diskas och plockas bort prislappar.
Många samlades i klunga runt bordet och lyfte på kopparna, tittade och kände på dem.
De är vackra och smäckra tyckte de flesta och det är tunt porslin, det tyckte många är gott att dricka ur.
Här kommer en bild på bordet då allt är uppackat och en kaffe kopp...

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

//Vi alla på Heden/Therese Heden Ölmbrogården

Inga kommentarer: