Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

tisdag 16 oktober 2012

"Måbradag"

Vi håller på och förbereder för vår "Måbradag" idag på Vintrosahemmet. En klass från Virginska Skolans frisörprogram kommer hit och pysslar om personal och boende. Vi bakar och planerar dagen, spännande!
Marie-Helén Vintrosahemmet

2 kommentarer:

Maria på Tunastrand i Luleå sa...

För kollegor och boende samt övriga läsare av denna blogg.
Vill jag informera att idag SNÖAR det i Luleå. Lite väl tidigt,men som vanligt brukar den första snön försvinna snabbt. Hoppas ni blev fina i håret. Väntar med spänning på bilder.

Ölmbrovintrosa sa...

Hej Maria!
Snö redan! Det är det inte här , regn, regn och åter regn! Tur då att man kan förgylla vadagen lite! Det var full rulle när Frisörerna äntrade Vintrosahemmet. Ca. 20 stycken var de, pigga, glada och så fina mot oss. Det blev lite kort att lägga ut, alla vill ju inte vara med på kort, men så fina de blev och nöjda, de satt verkligen och njöt av att bli ompysslade!
mvh Marie-Helén Vintrosahemmet