Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

torsdag 21 november 2013

Måndagsklubben

Måndagsklubben var hos oss på Vintrosahemmet i måndags,alltid uppskattat!
Det är kul att det bor många från bygden här, det blir trevliga återseenden av gamla arbetskamrater bl.a! I måndags kom det en herre som hälsade på en av våra nyinflyttade, som erbjöd sig att vara med i fortsättningen och komma och vara med Måndagsklubben, trevligt!

 De är alltid i vårt fina "minnenas rum", det är hemtrevligt och familjärt. Det bjuds på hembakt kaffebröd som Ylwa, Siv eller Majgreth bakat. Kurt står för dragspelsmusiken och damerna tillsammans med våra damer och herrar står för låtval och sång! Nu i måndags var det flera gamla fina religiösa sånger som ville sjungas bl.a Barnatro.
//Marie-Helén Vintrosahemmet

Inga kommentarer: