Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

måndag 21 november 2011

Anhörigträff på Vintrosahemmet

Anhörigträffen ikväll blev en trevlig och gemytlig afton. Anhöriga samlades i vår samlingsal först där de fick prata med vår enhetschef och Carina Oskarsson från anhörigcentrum.
Under tiden hade vi på grupperna fejat och förberett fika! Vi bjöd på smörgåstårta med dricka/öl. Vi hade nybakad saffranskaka med vispad grädde och lingon till kaffet.

Vi dukade med finporslin och  tända ljus och satt i smågrupper och åt tillsammans och pratade.Det blev många glada skratt!
 När alla gått hem var det många som med ett leende på läpparna somnade ganska omgående. Det blev en trevlig, varm och givande kväll tillsammans med sina kära!
//Marie-Helén Vintrosahemmet

Inga kommentarer: