Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

onsdag 23 maj 2012

Prinsessdop och kafferep..

....vi gjorde små fina prinsessbakelser på förmiddagen, tittade och blev hänförda av alla vackra klänningar, tjusiga hattar och lilla ljuvliga Estelle, det var en trevlig förmiddag, som sedan fortsatte med kafferep på eftermiddagen med hembakta småkakor som avslutades med sångstund.

Vi sjöng Tryggare kan ingen vara...den sjöng de för lilla Estelle.. så den klämde vi i med, vi fortsatte med Den blomstertid nu kommer... passar bra nu! sen ville en dam sjunga Hadderian Haddera, doppa någon i choklad, så den avsluta vi med, vår trevliga kaffestund!!


//Marie-Helén Vintrosahemmet

Inga kommentarer: