Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

lördag 7 april 2012

Påskfika med Elisabethtårta

Till eftermiddags fikat serverades det en hemmagjord tårta som personalen hade bakat.
Under ett lock med marsipan som hade dekorerats med löv och rosor fanns det en god tårta med fyllning av citronkräm och banan.
Mycket god och uppskattad av alla som fick smaka den.
En så god och fin tårta var ju tvungen att ha ett namn sa en av herrarna som helt sonika döpte den efter personalen som hade bakat den.
Så den fick namnet Elisabethtårtan.
//Veronica, Anna och Elisabeth, Ölmbrogården.

2 kommentarer:

Gunilla Arneström sa...

Vilken fin påsktårta och vad trevligt att få en tårta uppkallad efter sitt namn!Egentligen är tårtan ett konstverk i sig ,med de fina löven och rosen.

Ölmbrovintrosa sa...

Ja man blir väldigt glad när någon uppskattar det man gjort så mycket att dom vill döpa en tårta efter en. Jag är nöjd över att kunna få sätta en guldkant på någons tillvaro med så enkla medel som en tårta.
//Elisabeth, Ölmbrogården