Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

fredag 5 april 2013

Anhörigråd på Ölmbrogården

Igår torsdag var det Anhörigråd på Ölmbrogården.
Anhörigrådet på Ölmbrogården bildades för tre år sen och har ett möte varje år.

Protokollet från mötet hittar ni (när det skrivits rent)  i "Anhörigpärmen" som står i vitrinskåpet i korridoren på Heden 1. Där kan ni läsa om vad som diskuterades!

Anhörigrådet vill gärna ha fler medlemmar!
Så om någon av er anhöriga som läser bloggen känner att ni kan tänka er att vara med, så kan ni prata med någon av personalen på Heden som kan förmedla kontakt med medlemmarna i anhörigrådet.

//Therese Heden Ölmbrogården.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ni är verkligen ett boende som kan inspirera, läser bloggen varje vecka och tycker ni har det så trevligt och hittar på så mycket skoj för era äldre.
Glöm aldrig att era fina arbete inspirerar!

Ölmbrovintrosa sa...

Tack så mycket anonym för din mycket fina kommentar!
Det värmer i hjärtat ska du veta...
Vi alla som arbetar på Ölmbrogården och Vintrosahemmet hoppas att vi kan vara en inspirationskälla för andra boenden samtidigt som vi försöker sprida det som faktiskt är positivt i vår äldreomsorg idag!

Många tack!

//Therese Nilsson Heden Ölmbrogården.