Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

söndag 8 juni 2014

Avslutning på dagen

Som avslutning på pingstaftonen här på Heden, Ölmbrogården gick vi på ett säkert kort.
Räksmörgås... det är aldrig fel enligt många av våra damer och herrar.
Så varför inte avsluta dagen på det sättet igen som vi gjort många gånger förr och troligtvis kommer göra många gånger till.



 
 
//Elisabeth Heden, Ölmbrogården

2 kommentarer:

Gunilla Arneström sa...

Uppskattat förstår jag ! Det är viktigt att känna igen och förr i tiden firades det säkert med något x-tra just på afton.
Den ser god ut ! Jag hade önskat att det korttidsboendet som min far bor på just nu hade ansträngt sig lite. Idag skall jag erbjuda honom färska jordgubbar till kvällsmaten inkl. en smörgås.

Ölmbrovintrosa sa...

Ja den var mycket god. Räksmörgåsar är uppskattade hos oss och inte så svårt eller tidsödande att göra som man kan tro, men det kan vara svårt att ändra på hur man är van att arbeta. För oss har det tagit många år att inse detta.