Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

fredag 6 juni 2014

Utflykt till Tant Grön...

...var vi på häromdagen! Inte det bästa vädret, men när vi äntligen fick ihop det...vi tog på oss ordentligt, tog med oss fleecefiltar om någon skulle behöva, sen styrde vi kosan mot tanterna!
 Vi tittade på de gulliga fåren och lammen efter vägen,de var så gulliga och skuttade runt i hagen...det skuttade i våra magar också och regnet hängde och lurade över oss, så vi styrde kosan direkt till växthuset, där det var varmt, och skydd mot regn, vi tände ljuslyktor, köpte kaffe och bullar och satt och njöt!
 Sedan blev det rundvandring i växthuset, vi köpte några kärlekspelargoner och en kryddtagetes, det blev allt, men det kommer fler tillfällen!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic


...höll på att glömma, det blev den här lilla godingen oxå!

  Image and video hosting by TinyPic

//Personalen Nyponrosen Vintrosahemmet

Inga kommentarer: