Om oss

Vintrosahemmet och Ölmbrogården är två vård- och omsorgsboenden som geografiskt ligger i olika delar av Örebro kommun, men tillhör samma vård- och omsorgsområde. Våra boenden arbetar med ett hälsofrämjande, så kallat salutogent förhållningssätt. Vi som skriver heter Marie-Helén Ardeman, Vintrosahemmet och Therese Nilsson, Ölmbrogården. Vi är två undersköterskor som tillsammans med våra medarbetare vill förmedla en positiv syn på äldreomsorgen idag!

söndag 8 juni 2014

Vädrets guldkant

Det enda vi har saknat här på Heden, Ölmbrogården den här pingstaftonen är det där underbara vädret som brukar vara. Det brukar vara årets första dag som vi kan sitta ute och äta vår lunch. Men inte i år. I år har solen varit väldigt sparsam med att skina.
Den tittade fram lite fram åt kvällen till dock, då passade ett par damer på och sätta sig ute på altanen och njuta av de få solstrålarna som var.
Åt ena hållet fanns solen och åt andra hållet såg himlen bra mörk ut men plötsligt dök det upp en helt underbar regnbåge över trädtopparna som vi fick njuta av en stund.
Ibland är det lilla som gör en dag helt fantastisk trots att vädret inte alltid visar sig på sin bästa sida.


//Elisabeth Heden, Ölmbrogåren

Inga kommentarer: